Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, participa en l'acte d'inauguració del nou pas inferior a Santa Cristina d'Aro

query_builder   12 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, participa en l'acte d'inauguració del nou pas inferior a Santa Cristina d'Aro

La construcció del nou pas millora la seguretat dels usuaris i usuàries de la via verda
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, participarà en l’acte d’inauguració de la construcció del nou pas inferior de la via verda que passa pel nucli de Romanyà de la Selva de Santa Cristina d’Aro (Baix Empordà) divendres, 13 de febrer, a les 12 hores.
 
Els parlaments de la inauguració aniran a càrrec de l’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Ricard Herrero; el vicepresident de la Diputació de Girona i diputat d’Acció Territorial, Pere Trias; el diputat de Medi Ambient i Territori de la Diputació de Girona i president del Consorci de les Vies Verdes, Josep Maria Rufí, i clourà l’acte el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya.
 
Amb un pressupost de 163.196 euros, les obres del nou pas construït per sota de la carretera GI-V-6613 de Romanyà, han estat cofinançades amb 50.000 eurors del Fons europeu de desenvolupament regional (Feder). L’Àrea d’Acció Territorial de la Diputació de Girona ha aportat 113.196 euros. Aquesta actuació millora notablement la seguretat del gran nombre d’usuaris i usuàries de la via verda que es registra en aquest tram. El Consorci de les Vies Verdes de Girona ha instal·lat un comptador a la zona i, després de la inauguració, se’n farà una demostració.

12:00|.Pas inferior de Romanyà. Via verda a l'altura del Restaurant Font Picant (Urb. Bell-lloc, 1)|Santa Cristina d'Aro (El Baix Empordà)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, participarà en l’acte d’inauguració de la construcció del nou pas inferior de la via verda que passa pel nucli de Romanyà de la Selva.