Sala de premsa

Inauguració de la nova seu del Cercle Artístic de Sant Lluc

query_builder   12 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració de la nova seu del Cercle Artístic de Sant Lluc

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, assistirà demà, divendres 13 de febrer, a les 10.30 hores, a l’acte d’inauguració de la nova seu del Cercle Artístic de Sant Lluc, al Palau Mercader de Barcelona, i de l’exposició Ceret-Barcelona. Presidirà l’acte el president de la Generalitat, José Montilla, i també hi assistirà l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. 
Prèviament, a les 9.30 hores, es farà una roda de premsa per presentar la nova seu i l’exposició inaugural. Hi intervindran el president del Cercle Artístic de Sant Lluc, Claret Serrahima; la directora del Museu d’Art Modern de Ceret i comissària de l’exposició, Josefina Matamoros; el secretari general del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, Lluís Noguera; el delegat de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, i el director de l’Obra Social de Caixa Catalunya, Miquel Perdiguer. 
El Cercle Artístic de Sant Lluc és una entitat artística i cultural fundada l’any 1893 i dedicada a la pràctica i difusió de les arts plàstiques. Durant els darrers anys el creixement de l’activitat al Cercle va fer necessari cercar un nou espai per a l’entitat. La nova seu, al Palau Mercader, ha estat cedida per l’Ajuntament de Barcelona. 
El Palau Mercader, construït al segle XVII, ha sofert un procés de remodelació arquitectònica; s’han reconstruït i dissenyat nous espais per adequar-lo a les necessitats actuals del Cercle: sales d’exposició, biblioteca, laboratori, estudi fotogràfic i tallers.

10:30|.Cercle Artístic de Sant Lluc. Palau Mercader. C. Mercaders, 42|Barcelona (El Barcelonès)

Inauguració de la nova seu del Cercle Artístic de Sant Lluc