Sala de premsa

Rojals acull una exposició sobre la Guerra Civil en el 70è aniversari de l'arribada del front de guerra a Montblanc

query_builder   12 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Rojals acull una exposició sobre la Guerra Civil en el 70è aniversari de l'arribada del front de guerra a Montblanc

Divendres, 13 de febrer (18 h), la directora dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Hortènsia Grau, participarà en la inauguració de la mostra
Rojals (Conca de Barberà) acollirà aquest cap de setmana una exposició sobre la la Guerra Civil dins els actes de commemoració del 70è aniversari de l’arribada del front de guerra a Montblanc l’11 de gener de 1939. En la inauguració, que es farà divendres, 13 de febrer (18 h), participaran la directora dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Hortènsia Grau; l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i l’alcalde pedani de Rojals, Salvador Nogués.  
 
L’exposició l’ha organitzat l’Associació de Veïns l’Escut de Rojals amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc, l’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà i la Parròquia de Sant Salvador de Rojals. La mostra, que es podrà veure en aquest municipi fins al diumenge 15, recull divers material gràfic i objectes de l’època. “Fa 70 anys” vol recordar els fets que van sacsejar la comarca a les acaballes de la guerra i vol homenatjar les víctimes de la Guerra Civil espanyola. Després de Rojals, l’Associació portarà l’exposició a Tarragona.

18:00|.Sala Municipal de l'Ajuntament Pedani de Rojals|Montblanc (La Conca de Barberà)

Inauguració de l'exposició "Fa 70 anys" a Rojals