Sala de premsa

El conseller Huguet inaugura demà a Sant Llorenç Savall el Centre d'Interpretació de la ruta Els 3 Monts

query_builder   12 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Huguet inaugura demà a Sant Llorenç Savall el Centre d'Interpretació de la ruta Els 3 Monts

El conseller inaugura el primer de quatre centres que esdevindran difusors de la ruta senderista Els 3 Monts i dinamitzadors del medi local.
El conseller d’Innovació Universitats i Empresa, Josep Huguet, inaugura demà divendres 13 de febrer el Centre d’Interpretació de la ruta Els 3 Monts al Marquet de les Roques, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt.
 
Al llarg de l’acte, el conseller farà una visita al Centre d’Interpretació i formalitzarà la signatura del conveni entre el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental en el marc del Pla de Foment Turístic de la ruta Els 3 Monts.
 
La inauguració comptarà també amb la presència de la presidenta del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Olga Olivé, el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Carles Ruiz, l’alcalde de Sant Llorenç Savall, Ricard Torralba, el president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Antoni Rebolleda, entre  altres entitats gestores de la ruta Els 3 Monts.

16:30|.Marquet de les Roques. Parc Natural de Sant Llorenç del Munt|Sant Llorenç Savall (El Vallès Occidental)

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, inaugurarà el primer de quatre centres que esdevindran difusors de la ruta senderista Els 3 Monts i dinamitzadors del medi local.