Sala de premsa

La fusió musical d'Almasäla arriba a Reus, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

query_builder   9 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La fusió musical d'Almasäla arriba a Reus, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

La cantant Almasäla actua el proper dissabte, 14 de febrer, al Racó de la Palma, a Reus, on presentarà el seu segon treball, Ahora. Almasäla va iniciar la gira el 16 de gener a la Sala Clap de Mataró i va continuar a Lleida el 23 de gener. Aquesta itinerància, que rep el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, continuarà fent parada a Mediona i a l’Hospitalet, on finalitzarà el seu recorregut del primer semestre de l’any.
 
Almasäla presenta a Ahora una fusió musical entre l’art flamenc i influències d'altres cultures, música negra i els sons electrònics.  La cantant de música mestissa ha actuat en els més prestigiosos festivals del món com el Glastonbury Festival, com a única representant espanyola en l’edició de 2008. A més, la seva música ha rebut importants reconeixements a nivell internacional com la inclusió del tema Nens sense memòria al recopilatori Sounds Of The World–Beyond The Horizon de la BBC Ràdio junt amb títols de Manu Chao, Youssou N’Dour o Jorge Drexler.
 
Emmarcada dins del projecte Música en Gira, aquesta itinerància respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.
 

23:00|.El Racó de la Palma. C. Ample, 75|Reus (El Baix Camp)

La fusió musical d’Almasäla arriba a Reus, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació