Sala de premsa

El secretari general del Departament de Governació, Jaume Oliveras, participa en el 25è aniversari de la independència municipal de Vilanova del Vallès

query_builder   13 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general del Departament de Governació, Jaume Oliveras, participa en el 25è aniversari de la independència municipal de Vilanova del Vallès

Els actes commemoratius se celebraran el proper diumenge, 15 de febrer
El secretari general del Departament de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, participarà en la commemoració del 25è aniversari de la independència municipal de Vilanova del Vallès, diumenge 15 de febrer.
 
En la celebració hi participaran el president del Parlament, Ernest Benach, l’alcalde de Vilanova del Vallès, Oriol Safont, l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i l’alcaldessa de Vallromanes, Maria Cabot.
 
L’arribada de les autoritats es preveu a les 14 hores al restaurant Mas de Sant Lleí, on el president del Parlament, Ernest Benach, i el secretari general de Governació, Jaume Oliveras, faran lliurament d’una placa commemorativa a dos anteriors alcaldes del municipi, Francesc Escalé i Nicolàs Alpiste.
Durant el matí, hi haurà una plantada de gegants i s’inaugurarà el magatzem municipal de Cal Pinxo.

14:00|.Restaurant Mas de Sant Lleí (Camí de la Casa Alta, s/n)|Vilanova del Vallès (El Vallès Oriental)

El secretari general de Governació i Administracions Públiques, Jaume Oliveras, participarà en la commemoració del 25è aniversari de la independència municipal de Vilanova del Vallès. En la celebració participaran el president del Parlament, Ernest Benach; l’alcalde de Vilanova del Vallès, Oriol Safont; l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i l’alcaldessa de Vallromanes, Maria Cabot.