Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, clou el Congrés de Joventut i Municipalisme

query_builder   13 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, clou el Congrés de Joventut i Municipalisme

La trobada, en la qual participen joves d'arreu dels Països Catalans, està organitzada per la Institució cívica i de pensament Joan Fuster al Prat de Llobregat
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, clourà el Congrés de Joventut i Municipalisme que tindrà lloc a l’Auditori del Centre Esplai del Prat de Llobregat, el diumenge, 15 de febrer, a les 11 hores.
Aquest Congrés de Joventut i Municipalisme que comptarà amb la presència de regidors, tècnics de joventut i jovent en general d’arreu dels Països Catalans, està organitzat per la Institució cívica i de pensament Joan Fuster. En aquesta edició se centra en els espais i formes d’interlocució i diàleg dels joves amb l’administració, en la participació en el món local i en el debat sobre l’existència i la funció de les regidories de joventut.
També participaran en la cloenda del Congrés el coordinador de la Institució Joan Fuster, Toni Gisbert, i la regidora de Joventut del Prat de Llobregat, Neus Fernàndez.

11:00|.Auditori del Centre Esplai (c. del Riu Anoia, 42-54) |Prat de Llobregat (El Baix Llobregat)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, clourà el Congrés de Joventut i Municipalisme. També hi assistirà el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí.