Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita les empreses catalanes amb estand propi al GSMA 2009 Mobile World Congress

query_builder   17 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita les empreses catalanes amb estand propi al GSMA 2009 Mobile World Congress

També assistirà a una demostració de tecnologia sense fils de l'empresa Qualcomm i es reunirà amb els seus directius
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà les empreses catalanes amb estand propi al GSMA 2009 Mobile World Congress, dimecres, 18 de febrer, a les 11.30 hores. Posteriorment, a les 13 hores, es reunirà amb els directius de l’empresa americana Qualcomm Incorporated, que li faran una demostració de tecnologia sense fils.
 
El conseller de Governació, Jordi Ausàs, estarà acompanyat del secretari de Telecomunicacions i Societat de la informació, Jordi Bosch, i el director general de Xarxes i Infraestructures de Telecomunicacions, Josep Ramon Ferrer.

11:30|.Fira de Barcelona. Palau 7 (av. de Maria Cristina)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà les empreses catalanes amb estand propi al GSMA 2009 Mobile World Congress.  L'acompanyarà el secretari de Telecomunicacions i Societat de la informació, Jordi Bosch.