Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta el detall de les obres del PUOSC 2009 de l'Alt Pirineu i l'Aran

query_builder   19 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, presenta el detall de les obres del PUOSC 2009 de l'Alt Pirineu i l'Aran

L'acte tindrà lloc a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, divendres, 20 de febrer, a les 12.00 hores
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, i del coordinador territorial del Departament de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, presentarà el detall de les obres del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) del territori de l’any 2009. L’acte tindrà lloc a la Seu d’Urgell, divendres, 20 de febrer, a les 12.00 hores.
 
El PUOSC corresponent a l’any 2009 s’ha aprovat aquest dimarts, 17 de febrer, en la reunió del Consell de Govern i consta d’una dotació econòmica de 164 milions d’euros per tot Catalunya, el que suposarà poder finançar fins a 1.061 actuacions, un 11 % més que l’any passat.
 
Durant la roda de premsa s’oferiran les dades detallades corresponents als municipis de les comarques de l’Alt Pirineu i Aran.

12:00|.Oficina d'Atenció Ciutadana (c. Garriga i Masó 22)|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, i del coordinador territorial del Departament de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Ardanuy, presentarà el detall de les obres del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) del territori de l’any 2009.