Sala de premsa

Conveni per a la promoció de 4 habitatges protegits a Boadella i les Escaules

query_builder   19 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Conveni per a la promoció de 4 habitatges protegits a Boadella i les Escaules

.
El director general de Promoció de l’Habitatge, Joaquim Gascó, i l’alcalde de Boadella i les Escaules (Alt Empordà), Emili Santos, signaran demà divendres, 20 de febrer, un conveni per a la promoció de 4 habitatges amb protecció oficial de lloguer al municipi. Estaran acompanyats per la directora del Servei Territorial d’Adigsa a Girona, Cristina Andreu i pel president de la demarcació de Girona del Col·legi d’arquitectes de Catalunya, Frederic Cabré.
 
Aquesta promoció d’habitatge protegit, que impulsa l’Ajuntament, es construirà al carrer Ginebra en una parcel·la propietat del consistori d’uns 190 m2 de superfície. La Direcció General de Promoció d’Habitatge donarà suport tècnic i jurídic a l’Ajuntament en tots i cadascun dels processos de la promoció, tant pel que fa a l’elaboració dels projectes i la construcció. I Adigsa donarà suport tècnic i jurídic en tot el procés d’adjudicació dels habitatges. L’Ajuntament, amb el suport de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, convocarà un concurs per a la contractació de l’equip tècnic responsable de la redacció del projecte constructiu i de la direcció de les obres.
 
El conveni signat avui respon a la voluntat de la Direcció General de Promoció de l’Habitatge de col·laborar amb els ajuntaments per tal d’afavorir la permanència de la població als petits municipis i garantir l’equilibri territorial.

17:30|.Ajuntament de Boadella i les Escaules (c. Nou, 2)|Boadella d'Empordà (L' Alt Empordà)

El director general de Promoció de l’Habitatge, Joaquim Gascó, i l’alcalde de Boadella i les Escaules, Emili Santos, signaran  un conveni per a la promoció de 4 habitatges amb protecció oficial de lloguer al municipi.