Sala de premsa

L'espectacle de Iago Pericot "MozartNu 1986-2008" comença la seva gira a Figueres amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

query_builder   13 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'espectacle de Iago Pericot "MozartNu 1986-2008" comença la seva gira a Figueres amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

Dissabte 21 de febrer, el Teatre Municipal El Jardí de Figueres acollirà l’inici de la gira de dansa MozartNu 1986-2008, del director teatral i mestre de les arts escèniques Iago Pericot. L’espectacle visitarà també Cardedeu i Mataró durant el primer semestre de l’any 2009 amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
MozartNu 1986–2008 és un espectacle de moviment que versa sobre la bellesa simultània com a ritual de confusió. A partir de la Missa de la Coronació de Wolfgang Amadeus Mozart, Iago Pericot va estrenar l’any 1986 un espectacle que, amb el mateix nom, mostrava la bellesa de les relacions humanes. Ara, la proposta gira entorn de dos muntatges simultanis en un mateix espai-temps que mostren com s’han modificat amb el temps aquestes relacions. Per primera vegada en la història de l’escena, una mateixa estructura serveix de base per a dues escenificacions diferents. 
 
Emmarcada dins del projecte Arts escèniques en Gira, aquesta itinerància respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.
 

21:00|.Teatre Municipal El Jardí. Forn Nou, 8|Figueres (L' Alt Empordà)

Comença a Figueres la gira de l'espectacle MozartNu 1986-2008, de Iago Pericot