Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, signa amb Abertis Telecom el conveni del telèfon de l'alcalde

query_builder   20 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, signa amb Abertis Telecom el conveni del telèfon de l'alcalde

La companyia oferirà al món local un canal de comunicació directa per donar informació i resoldre incidències amb un termini màxim de 72 hores
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i el director general d’Abertis Telecom, Tobías Martínez, signaran un conveni per a la creació d’un canal de comunicació amb la companyia exclusiu per a ajuntaments i consells comarcals. L’acord, que se signarà a la seu del Departament de Governació el proper dilluns dia 23 de febrer, és fruit dels contactes del Departament amb Abertis Telecom per tal de millorar la comunicació i el temps de resposta de les consultes i les incidències que els fan arribar els responsables municipals.
 
L’acord vol superar les possibles mancances d’informació i crear un canal de relació permanent entre Abertis Telecom i els ajuntaments i consells comarcals. Es posarà a disposició del món local un telèfon i una adreça de correu electrònic perquè els edils puguin demanar informació o fer reclamacions. En el cas que siguin queixes per avaries, la companyia es compromet a donar-hi resposta abans de 72 hores.
 
20 de febrer de 2009

18:00|.Sala d'actes del Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laiatena, 26)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, signa amb Abertis Telecom el conveni del telèfon de l’alcalde