Sala de premsa

El secretari d'Acció Ciutadana, Josep Ma Civis, es reuneix amb els Presidents dels Casals municipals de Gent Gran de l'Alt Urgell

query_builder   25 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari d'Acció Ciutadana, Josep Ma Civis, es reuneix amb els Presidents dels Casals municipals de Gent Gran de l'Alt Urgell

A la tarda també assistirà a l'acte d'inauguració del Punt Òmnia d'Isona i Conca Dellà
El secretari d’Acció Ciutadana del Departament de Governació i Administracions Públiques, Josep Ma Civis, es reunirà amb els Presidents dels Casals municipals de Gent Gran de l’Alt Urgell, dijous, 26 de febrer a les 12 hores, a Coll de Nargó, per tal de conèixer la problemàtica dels casals municipals de les poblacions més petites.
 
A la reunió hi assistiran el president de l’Associació de Jubilats de Coll de Nargó, Pere Guàrdia, el president del Casal de Jubilats Nostra Senyora dels Àngels d’Oliana, Antoni Vilaginés i el president de l’Associació de Jubilats Santa Fe d’Organyà, Josep Minguell.
 
A la tarda, a partir de les 18.45 hores, el secretari Josep Ma Civis assistirà a l’acte d’inauguració del Punt Òmnia d’Isona i Conca Dellà, que se celebrarà a la sala de plens de l’Ajuntament. En l’acte farà entrega de diplomes als assistents al curs d’iniciació a la informàtica.

12:00|.Ajuntament (pl. de l'Ajuntament, 1)|Coll de Nargó (L' Alt Urgell)

El secretari d’Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, es reunirà amb els presidents dels Casals municipals de Gent Gran de l’Alt Urgell. 
A la tarda, a partir de les 18.45 hores, el secretari assistirà a l’acte d’inauguració del Punt Òmnia d’Isona i Conca Dellà, que se celebrarà a la sala de plens de l’Ajuntament. En l’acte farà entrega de diplomes als assistents al curs d’iniciació a la informàtica.