Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, clou la XI Trobada del FòrumSD a Sant Boi de Llobregat

query_builder   25 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, clou la XI Trobada del FòrumSD a Sant Boi de Llobregat

Abans se celebrarà l'assemblea de l'associació de síndics, síndiques, defensors i defensores locals en la qual s'escollirà la nova junta directiva
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, clourà l’onzena edició de la Trobada del FòrumSD, l’associació de síndics, síndiques, defensors i defensores locals de Catalunya, dijous, 26 de febrer, a les 13.30 hores. Els parlaments aniran a càrrec del president del FòrumSD, Josep Escartin, el president de la Federació de Municipis de Catalunya, Manel Bustos,  l’alcalde de Sant Boi de Llobregat, Jaume Bosch, i el conseller de Governació, Jordi Ausàs.
 
A l’assemblea del FòrumSD que se celebrarà abans s’escollirà la nova junta directiva i es debatran les noves línies d’actuació de l’associació amb vista als propers anys. El FòrumSD, que agrupa a 46 sindicatures, té com a objectius facilitar la implantació d’aquesta institució als municipis i disposar d'una xarxa de coordinació, suport  i assessorament.
 
Els síndics, síndiques, defensors i defensores locals vetllen perquè la ciutadania pugui gaudir d'una bona Administració local. La seva actuació suposa examinar i resoldre les queixes formulades d’acord amb els criteris de legalitat i equitat. També poden actuar com a part mediadora o proposar fórmules de conciliació o acord entre l’Administració i la ciutadania.

13:30|.Biblioteca de Jordi Rubió i Balaguer (c. de Baldiri Aleu, 6)|Sant Boi de Llobregat (El Baix Llobregat)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, clourà l’onzena edició de la Trobada del FòrumSD, l’associació de síndics, síndiques, defensors i defensores locals de Catalunya.