Sala de premsa

L'espectacle "Odonata", de música, dansa i videoart, obre la seva gira a Sant Feliu de Llobregat, amb el suport de la Generalitat

query_builder   18 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'espectacle "Odonata", de música, dansa i videoart, obre la seva gira a Sant Feliu de Llobregat, amb el suport de la Generalitat

Odonata és un gènere d’insectes que inclou espècies tan conegudes com les libèl·lules, i és també el títol que ha triat la Cia. Pepe Hevia per a la seva nova producció. Divendres, 27 de febrer, Odonata començarà la seva gira al Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat. L’espectacle itinerarà per cinc municipis catalans durant el primer semestre de l’any 2009 amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
 
Aquesta obra escènica, que fusiona dansa, música i videoart, tracta de l’instint animal. El coreògraf i director Pepe Hevia inspira l'espectacle en  el comportament biològic de la libèl·lula.
 
Emmarcada dins del projecte Arts Escèniques en Gira, aquesta itinerància respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.
 

22:00|.Centre Parroquial. Lluís Companys, 4)|Sant Boi de Llobregat (El Baix Llobregat)

Comença a Sant Feliu de Llobregat la gira d'Odonata