Sala de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a la Conca de Barberà

query_builder   26 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a la Conca de Barberà

Governació subvenciona amb 513.000 euros un projecte del Consell Comarcal per estendre l'ús de les TIC a la comarca
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat pel president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, David Rovira, presentarà el programa Ciutats Digitals 2008-2010, impulsat pel Departament a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per promoure l’ús de les noves tecnologies a tot el territori. També hi assistiran l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i el director dels Serveis Territorials de Governació al Camp de Tarragona, Francesc Tarragona. La presentació es farà divendres 27 de febrer a les 10.30 hores a la seu del Consell Comarcal.
 
Durant l’acte es presentarà l’ajut que dins el programa Ciutats Digitals s’ha concedit al Consell Comarcal de la Conca de Barberà per impulsar un projecte a la comarca. Aquesta iniciativa rebrà una subvenció des del Departament de Governació i Administracions Públiques de 513.350 euros.
 
Un cop acabada la presentació, sobre les 11.15 hores, el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’ajuntament de Montblanc, on es reunirà amb l’alcalde, Josep Andreu, i altres membres del consistori. Tot seguit el conseller signarà el Llibre d’Honor a la Sala de Plens.
 
25 de febrer de 2009
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a la Conca de Barberà i el projecte subvencionat a la comarca.
DIA:
Divendres, 27 de febrer
HORA:
LLOC:
10.30 hores
Consell Comarcal de la Conca de Barberà (Sant Josep, 18. Palau Alenyà). Montblanc

10:30|.Consell Comarcal de la Conca de Barberà (Sant Josep, 18. Palau Alenyà)|Montblanc (La Conca de Barberà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà el programa Ciutats Digitals a la Conca de Barberà i el projecte subvencionat a la comarca.