Sala de premsa

Flexelf, el nou muntatge d'Àngels Margarit, acaba la seva gira a Girona

query_builder   26 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Flexelf, el nou muntatge d'Àngels Margarit, acaba la seva gira a Girona

Amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
El Teatre Municipal de Girona acull dissabte vinent, 28 de febrer, a les 21 hores, l'espectacle Flexelf, el nou muntatge d’Àngels Margarit i la Cia. Mudances, que durant el mes de febrer ha girat pel territori amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat.
 
Flexelf és un espectacle de dansa adreçat a tots els públics, una peça interdisciplinària basada en la flexibilitat, la reversibilitat, la transformació i el reflex, treballats a partir del moviment. Cos, moviment, espai, llum, vestuari, materials objectuals i visuals són els elements  que componen aquest espectacle on la transformació de les formes és una constant. 
 
Emmarcat dins del projecte Espectacle familiar en Gira, Flexelf també s’ha pogut veure durant el mes de febrer al Teatre Municipal de l’Escorxador de Lleida. Aquesta gira de dansa familiar respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les a tots els públics d’arreu de Catalunya.
 

21:00|.Teatre Municipal de Girona. Plaça del Vi, 1.|Girona (El Gironès)

Flexelf, el nou muntatge d’Àngels Margarit, acaba la seva gira a Girona