Sala de premsa

Acció Social i Ciutadania homenatja a 8 persones de l'Hospitalet de Llobregat pel seu centenari

query_builder   30 setembre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acció Social i Ciutadania homenatja a 8 persones de l'Hospitalet de Llobregat pel seu centenari

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, lliurarà les medalles centenàries del Departament
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carme Porta, lliurarà la medalla centenària a 8 veïns i veïnes de l’Hospitalet de Llobregat que enguany compleixen 100 anys. A l’acte d’homenatge també hi assistiran l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marin i la regidora de Benestar Social, Dolors Fernández. 
 
Les persones que rebran la medalla centenària del Departament són:
 
  • Eloina Luisa Miguel Gallinar. Nascuda a Campo de Caso (Astúries) el 23 de maig de 1908. Veïna del barri de Bellvitge, s’ha dedicat a les feines del camp i a la ramaderia.
  • Rufina Tortajada Valentin. Va néixer el 21 de maig de 1908 a Casas Altas (València) i, des de fa quatre anys viu amb una de les seves filles a l’Hospitalet de Llobregat.  
  • Avelina Castillo Caballero. Veïna del barri del Centre, va néixer el 9 d’agost de 1908 al municipi d’Agudo (Ciudad Real).  
  • Teresa Olivella Sert. Nascuda a l’Hospitalet de Llobregat el 29 de juliol de 1908.
  • Maria Conejo Lucas. Va néixer a Oliva Frontera (Badajoz) el 29 de desembre de 1908. Des de fa 38 anys viu a l’Hospitalet de Llobregat.
  • Carme Contreras Peregrina. Va néixer el 28 de gener de 1908 a Granada i actualment viu a la residència Pritanis de l’Hospitalet.
  • Pascual Puerto Cartel. Nascut el 10 de setembre de 1908 a Fuentes de Ayoda (Castelló), es va traslladar a Catalunya l’any 1962. Des de que es va jubilar al 1975, ell i la seva dona viuen al barri de Santa Eulàlia de l’Hospitalet.
  • Neus Aguiló Cantenys. Va néixer a Barcelona el 14 de novembre de 1908. Des de finals dels anys trenta viu a l’Hospitalet de Llobregat.
 
La Medalla del Centenari és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d'argent gravada amb el nom i l'any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

17:00|.Centre Cultural Bellvitge (av. Amèrica, 69)|Hospitalet de Llobregat (El Barcelonès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, lliurarà 8 medalles centenàries a l’Hospitalet de Llobregat