Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, presenta les sol·licituds del Feder a Lleida

query_builder   27 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, presenta les sol·licituds del Feder a Lleida

La roda de premsa tindrà lloc dissabte, 28 de febrer, a l'Ajuntament de les Borges Blanques
El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Lleida, Tomàs Pujol, presentarà les sol·licituds presentades a les comarques lleidatanes per ser cofinançades pel Fons europeu de desenvolupament regional (Feder) per al quadrienni 2007-2010, eixos 2 i 4: medi ambient i prevenció de riscos (eix 2) i desenvolupament local i urbà (eix 4). La presentació en roda de premsa tindrà lloc a l’Ajuntament de les Borges Blanques (les Garrigues) dissabte, 28 de febrer, a les 13.30 hores.
 
Després de la roda de premsa el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, juntament amb l’alcalde de les Borges Blanques, Miquel Àngel Estradé, visitarà el lloc on s’ubicarà l’espai Macià, equipament turístic, cultural i el punt de referència per a l’estudi i coneixement de la figura de Macià, on quedarà de manifest la seva relació amb les Borges Blanques. Aquest projecte, que contribuirà al desenvolupament econòmic i social del municipi, és una de les obres sol·licitades en la convocatòria Feder 2007-2010 (eix 4). Amb una inversió de 598.245 euros, la  sol·licitud presentada al Feder és de 299.122 euros.
 
Abans de la presentació i de la visita al lloc on s’ubicarà l’espai Macià, a les 13 hores, el director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, farà una visita institucional a l’Ajuntament de les Borges Blanques, on es reunirà amb l’alcalde, Miquel Àngel Estradé.

13:30|.Ajuntament de les Borges Blanques (c. Carme, 21)|Borges Blanques (Les Garrigues)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, presentarà les sol·licituds presentades a les comarques lleidatanes per ser cofinançades pel Fons europeu de desenvolupament regional (Feder) per al quadrienni 2007-2010.