Sala de premsa

Presentació de l'exposició de l'artista mallorquí Joan Costa al Palau Moja de Barcelona

query_builder   3 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de l'exposició de l'artista mallorquí Joan Costa al Palau Moja de Barcelona

El proper dijous, 5 de febrer, a les 13.00 hores, tindrà lloc la roda de premsa de presentació de l’exposició Ondulacions de la Mediterrània, de l’artista mallorquí Joan Costa, al Palau Moja de Barcelona. La mostra ha estat organitzada per les conselleries de Cultura de Catalunya i les Illes Balears.
 
A la presentació intervindran, a més del mateix artista, la cap d’Arts Plàstiques i Exposicions de la Direcció General de Cultura de les Illes Balears, Maria Antònia Cantarellas; la comissària de l’exposició, Maria Lluïsa Borràs, i la cap de Comunicació i Desenvolupament de l’Entitat Autònoma de Difusió Cultural, Conxita Oliver.
 
La inauguració oficial es farà el mateix dijous, a les 20 hores, amb la presència dels conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Joan Manuel Tresserras, i la consellera d’Eduació i Cultura de les Illes Balears, Bàrbara Galmès.
 
Ondulacions de la Mediterrània recull obres de pintura, escultura amb marbre, ferro, alumini i pasta de paper amb diversos formats, realitzades en els darrers cinc anys per aquest artista mallorquí. Les creacions fan incidència en la natura i la Mediterrània, dos dels aspectes més recurrents en l’obra de Joan Costa (Palma de Mallorca, 1961). Entre les peces que es podran veure al Palau Moja de Barcelona hi ha la instal·lació Blau que, muntada a l’entrada de la sala, obliga l’espectador a traspassar tires de feltre per gaudir de l’espai interior on es mostren les obres restants.
 
La mostra, de caràcter itinerant, s’ha pogut veure a Menorca i a Eivissa. Després de Barcelona anirà a Perpinyà i a diferents ciutats d’arreu d’Europa. Amb motiu de l’exposició, s’ha editat un catàleg que, a més d’imatges de les peces que s’hi exhibeixen, inclou textos d’escriptors, crítics, periodistes i cantants.
 
 
 
Convocatòria
Acte  >>   
Presentació de l’exposició Ondulacions de la Mediterrània de Joan Costa
Dia >>
Dijous, 5 de febrer de 2009
Hora >>
13.00 hores (roda de premsa) 20.00 hores (inauguració)
Lloc >>
Palau Moja. Portaferrissa, 1. Barcelona
 

13:00|.Palau Moja. Portaferrissa, 1|Barcelona (El Barcelonès)

Presentació de l’exposició de l’artista mallorquí Joan Costa al Palau Moja de Barcelona