Sala de premsa

Per indisposició de la vicepresidenta

El director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Joan Auladell, presidirà l'acte de lliurament dels premis Empresarials i Institucionals 'Família'

query_builder   14 maig 2012 12:38

settings_input_antenna Convocatòria

El director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Joan Auladell, presidirà l'acte de lliurament dels premis Empresarials i Institucionals 'Família'

El director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Joan Auladell, pronunciarà la conferència sobre el paper de les Administracions Públiques en la racionalització entre la vida laboral i personal amb motiu de l'acte de lliurament dels Premis Empresarials i Institucionals "Família" a set empreses o institucions que s'han distinguit en conciliació de la vida laboral i familiar, acció social familiar, mecenatge d'entitats familiars i d'imatge de la Família del Grup d'Entitats Catalanes (GEC). L'acte tindrà lloc a la seu de la Universitat Internacional de Catalunya, avui dilluns, 14 de maig, a les 13 hores. L'acte comptarà també amb la participació del director de l'Institut Superior d'Estudis de la Família, el president del Grup d'Entitats Catalanes de la Família, Daniel Arasa, i el rector de la Universitat Internacional de Catalunya, Pere Alavedra. També hi assistirà el secretari de Família, Ramon Terrassa.
 
Per indisposició, la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, no podrà presidir aquest acte amb motiu del Dia Internacional de la Família i del lliurament dels Premis Empresarials i Institucionals Família del Grup d'Entitats Catalanes (GEC).

13:00|Acte amb motiu del Dia Internacional de la Família i el lliurament dels Premis Empresarials i Institucionals Família.Universitat Internacional de Catalunya (c. Immaculada, 22)|Barcelona (Barcelonès)

El director general de Relacions Institucionals i amb el Parlament, Joan Auladell, pronunciarà una conferència sobre la conciliació de la vida laboral i familiar amb motiu de l'acte de lliurament dels Premis Empresarials i Institucionals Família del Grup d'Entitats Catalanes (GEC).