Sala de premsa

L'espectacle "M de Roig" comença la seva gira a la Seu d'Urgell, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

query_builder   3 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

L'espectacle "M de Roig" comença la seva gira a la Seu d'Urgell, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

L'espectacle  M de Roig, basat en l'obra de Montserrat Roig, inicia la seva gira dijous, 5 de febrer, al Teatre Cinema Guiu de la Seu d’Urgell. M de Roig es representarà durant el primer semestre de l’any a 17 municipis catalans, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació.
  
M de Roig combina música i paraula, la paraula de Montserrat Roig transmesa per Mariona Casanovas, la qual estarà acompanyada al piano per Emili Cuenca. Dirigida per Maria Manau i Frederic Roda, aquesta obra vol acostar el públic al pensament de la Montserrat Roig.
 
Emmarcada dins del projecte Arts Escèniques en Gira, aquesta itinerància respon a l’objectiu general de la Subdirecció General de Difusió Artística de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.

22:00|.Teatre Cinema Guiu. Av. del Salòria, 51|Seu d'Urgell (L' Alt Urgell)

Comença a la Seu d'Urgell la gira de l'espectacle M de Roig