Sala de premsa

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació obre a Sant Joan Despí la gira "Converses amb la mama"

query_builder   2 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació obre a Sant Joan Despí la gira "Converses amb la mama"

L’Auditori Miquel Martí i Pol de Sant Joan Despí serà l’escenari on s'obrirà, el proper 6 de febrer, la gira Converses amb la mama, comèdia plena de tendresa dirigida per Josep Maria Mestres i interpretada per Mercè Comas i Miquel Gelabert. Converses amb la mama es representarà durant el primer semestre de l’any a 33 municipis de dins i de fora de Catalunya, en una itinerància que rep el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. 
 
Adaptada al teatre per Jordi Galceran, Converses amb la mama prové de la pel·lícula del mateix nom de l’argentí Santiago Carlos Oves, premiada a diversos certàmens internacionals. L’obra explica la història d’una mare en la vuitantena que encara pot ensenyar al seu fill de cinquanta a mirar la vida com una cosa senzilla i plena de promeses. 
 
Emmarcada dins del projecte d’Arts Escèniques en Gira”, aquesta itinerància respon a l’objectiu general de la Subdirecció General de Difusió Artística de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.

22:00|.Auditori Miquel Martí i Pol. Av. Barcelona, 83-85|Sant Joan Despí (El Baix Llobregat)

Inici de la gira Converses amb la mama a Sant Joan Despí