Sala de premsa

Reunió del conseller Baltasar amb els alcaldes dels municipis afectats per les ventades de l'Alt Penedès

query_builder   5 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Reunió del conseller Baltasar amb els alcaldes dels municipis afectats per les ventades de l'Alt Penedès

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat de la directora general de Medi Natural, Núria Buenaventura, es reunirà demà divendres, 6 de febrer, a les 18.00h, amb els alcaldes dels municipis afectats per les ventades a  l’Alt Penedès. Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió.
 
Un cop finalitzada la reunió amb els alcaldes, que servirà per tractar sobre el restabliment dels desperfectes forestals ocasionats per les fortes ventades, el conseller, cap a les 19 h, atendrà els mitjans de comunicació.

18:00|.Consell Comarcal de l'Alt Penedès (c. Hermenegild Clascar, 1-3)|Vilafranca del Penedès (L' Alt Penedès)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat de la directora general de Medi Natural, Núria Buenaventura, es reunirà  amb els alcaldes dels municipis afectats per les ventades a l’Alt Penedès per tractar sobre el restabliment dels desperfectes forestals ocasionats pel temporal. Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió i, un cop acabada, cap a les 19 hores, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.