Sala de premsa

La companyia La Planeta porta el seu espectacle "No ploris, Ximplet!" a Valls, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

query_builder   3 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La companyia La Planeta porta el seu espectacle "No ploris, Ximplet!" a Valls, amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

El Teatre Principal de Valls acollirà dissabte, 7 de febrer, la propera representació de l’espectacle familiar No ploris, Ximplet!, la tercera producció de la companyia de teatre infantil La Planeta. La gira, que rep el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, va començar el passat 17 de gener a Molins de Rei. Abans de finalitzar la seva itinerància a Granollers, l’espectacle arribarà en 21 representacions a 18 municipis d’arreu del territori durant el primer semestre de 2009.
 
No ploris, ximplet! és una obra adreçada al públic familiar, que explica la història de la Molly, una intrèpida nena que viu amb la seva mare i una germana; el rei Boris, avariciós i rondinaire; i d'un gegant hortolà, en Ximplet el Terrible.
 
Emmarcada dins del projecte Arts Escèniques en Gira, aquesta itinerància respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques i música amb la finalitat d’apropar-les a tots els públics d’arreu de Catalunya.

18:30|.Teatre Principal de Valls. Jaume Huguet, 6|Valls (L' Alt Camp)

La gira de l'espectacle No ploris, Ximplet! arriba a Valls