Sala de premsa

El director dels Serveis Territorials de Governació a Lleida, Tomàs Pujol, inaugura l'escola bressol municipal de Preixana

query_builder   5 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director dels Serveis Territorials de Governació a Lleida, Tomàs Pujol, inaugura l'escola bressol municipal de Preixana

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb un total de 56.874 euros
El director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Lleida, Tomàs Pujol, inaugurarà l’escola bressol municipal Patim Patam de Preixana (Urgell) dissabte 7 de febrer, a les 13 hores. 

Abans de la inauguració, el director dels Serveis Territorials Tomàs Pujol serà rebut per l’alcalde de Preixana, Jaume Pané, i altres membres de la corporació local.
 
L’Ajuntament ha construït aquesta llar d’infants per donar un servei necessari que, fins ara, era inexistent al poble. Les obres de l’escola bressol han consistit en la construcció d’un edifici aïllat, ubicat en un extrem del pati de l’actual CEIP, per tal de concentrar una zona d’equipaments docents i esportius mitjançant una via peatonal. La superfície total de l’edifici és de 100 m2 amb un pati exterior que supera els 150 m2. Amb un pressupost de 146.527 euros, el Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat aquestes obres amb 56.874 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC).
 

13:00|.Pl. Catalunya, s/n.|Preixana (L' Urgell)

El director dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Administracions Públiques a Lleida, Tomàs Pujol, inaugurarà l’escola bressol municipal Patim Patam de Preixana.