Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura les noves instal·lacions del camp de futbol municipal de Sentmenat

query_builder   6 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura les noves instal·lacions del camp de futbol municipal de Sentmenat

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb un total de 300.000 euros
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, inaugurarà les obres de les noves instal·lacions del camp de futbol, ja existent, a la zona esportiva de Can Sorts de Sentmenat (Vallès Occidental), diumenge, 8 de febrer, a les 11 hores.
 
Abans de la inauguració, a les 10hores, el director general serà rebut per l’alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, i faran una visita guiada a les noves instal·lacions: la gespa artificial, les grades i els vestidors. A les 10:30 hores, tindrà lloc la presentació dels equips del Centre d’Esports de Sentmenat coincidint amb la celebració del centenari del centre esportiu i a les 11 hores es farà la inauguració oficial. A l’acte també estaran presents el representant territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General d’Esports, Jordi Mumbru i el president del Centre d’Esports de Sentmenat, Josep Morral.
 
Amb un pressupost de 934.068 euros, les obres de construcció dels vestidors i de les grades han estat subvencionades pel Departament de Governació i Administracions Públiques amb un total de 300.000 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC).
 
El  nou edifici consta d’una superfície total construïda de 801,63 metres quadrats i acull, a banda de vestidors i graderies, altres dependències pròpies d’un equipament esportiu com la recepció, despatxos d’administració, infermeria i magatzems. La secretaria general d’Esports del Departament de Vicepresidència també ha participat amb una subvenció de 98.000 euros per a la implantació de la gespa artificial.

11:00|.Avinguda de Francesc Macià, s/n|Sentmenat (El Vallès Occidental)

El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, inaugurarà les obres de les noves instal·lacions del camp de futbol a la zona esportiva de Can Sorts de Sentmenat.