Sala de premsa

Presentació del cicle Art Emergent 09 als Serveis Territorials del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona

query_builder   9 febrer 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació del cicle Art Emergent 09 als Serveis Territorials del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona

El director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona, Adam Manyé, i el coordinador artístic de la proposta, Blai Mesa, presentaran el cicle Art Emergent 09 el proper dilluns dia 9 de febrer a les 11.30 hores a la seu dels Serveis Territorials.
 
Per segon any consecutiu, els Serveis Territorials posen en marxa aquesta proposta, que vol apropar l’art contemporani a la ciutadania i impulsar la creació emergent i els artistes del territori.
 
Els projectes dels set artistes seleccionats per al cicle Art Emergent 09 s’exposaran entre els mesos de febrer i setembre del 2009 a la seu dels Serveis Territorials. La inauguració del cicle es farà el dijous 12 de febrer a les 20:00 h.
 

11:30|.Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació (Carrer Major, 14)|Tarragona (El Tarragonès)

El director dels Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona, Adam Manyé, i el coordinador artístic de la proposta, Blai Mesa, presentaran el cicle Art Emergent 09.