Sala de premsa

El conseller Jordi Ausàs clou la segona Jornada de la TDT a Catalunya

query_builder   10 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Ausàs clou la segona Jornada de la TDT a Catalunya

El conseller de Governació aportarà dades sobre el Pla d'encesa simultània de TDT i el calendari previst per l'apagada analògica
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, clourà la segona Jornada de la TDT a Catalunya, enguany amb el títol “La TDT, l’acció decidida de l’any 2009”. La cloenda tindrà lloc dimecres a les 13 hores a l’Espai Francesca Bonemaisson, a Barcelona. El conseller Jordi Ausàs estarà acompanyat pel degà del Col·legi oficial d’enginyers tècnics de telecomunicacions de Catalunya, Ferran Amago, i pel secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch.
 
Durant la seva intervenció, el conseller Jordi Ausàs parlarà del grau d’execució del Pla d’encesa simultània de la TDT, que ha de garantir la disponiblitat conjunta de tots els canals a cada zona, i del calendari d’actuació previst per l’apagada del senyal de televisió analògica.
 
La jornada, que començarà a les 9 hores amb la inauguració per part del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, constarà de diverses taules rodones on s’analitzarà i s’exposarà l’estat actual del desplegament de la TDT a Catalunya i es reflexionarà sobre els reptes i les oportunitats estratègiques que ofereix l’extensió d’aquesta tecnologia.
 
La segona Jornada de la TDT a Catalunya està organitzada pel Col·legi oficial d’enginyers tècnics de telecomunicacions de Catalunya, amb el suport del Departament de Governació i Administracions Públiques i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

13:00|.Espai Francesca Bonemaisson (c. de Sant Pere Més Baix, 7)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, clourà la segona Jornada de la TDT a Catalunya.