Sala de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a Palafrugell

query_builder   11 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a Palafrugell

Governació subvenciona amb 370.000 euros un projecte per promocionar a l'Empordà el model de ciutat de la informació i el coneixement
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde de Palafrugell, Lluís Medir, i de l’alcalde de Begur, Joan Català, presentarà el programa Ciutats Digitals 2008-2010, impulsat pel Departament a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per promoure l’ús de les noves tecnologies a tot el territori.
 
A l’acte també hi assistiran el director general de Societat de la Informació, Josué Sallent, i la directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata. La presentació, el proper dijous 12 de març a les 11.00 hores, tindrà lloc al Centre Municipal d’Educació de Palafrugell.
 
Durant l’acte es presentarà el projecte de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell per promoure a Begur i Palafrugell el model de ciutat de la informació i el coneixement. Aquesta iniciativa, emmarcada dins Ciutats Digitals, rebrà una subvenció de Governació per un import de 369.614 euros.
 
Abans, a les 10.00 hores, el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’Ajuntament de Palafrugell (c. Cervantes, 16), on serà rebut per l’alcalde, Lluís Medir. Tot seguit signarà el llibre d’honor i es reunirà amb l’equip de govern del consistori.

11:00|.Centre Municipal d'Educació (c. del Bruguerol, 12)|Palafrugell (El Baix Empordà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà el projecte Ciutats Digitals 2008-2010 per promoure l’ús de les noves tecnologies a tot el territori. L'acompanyarà el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.