Sala de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a Girona

query_builder   11 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a Girona

Governació subvenciona amb 470.000 euros un projecte del Consorci dels Vivers d'Empreses Territorials de Girona per difondre les TIC
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del president de la Diputació de Girona, Enric Vilert, i el director del Consorci de Vivers d’Empreses Territorials, Joan Batlle, presentarà el programa Ciutats Digitals 2008-2010, impulsat pel Departament a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per promoure l’ús de les noves tecnologies a tot el territori.
 
A l’acte també hi assistiran el director general de Societat de la Informació, Josué Sallent; la directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata, i el president del Consell Social de la Universitat de Girona, Albert Bou. La presentació, el proper dijous 12 de març a les 12.30 hores, tindrà lloc a la Diputació de Girona.
 
Durant l’acte es presentarà el projecte del Consorci dels Vivers d’Empreses Territorials de la Demarcació de Girona per difondre l’ús de les TIC entre ciutadans i empreses de la zona. Aquesta iniciativa, emmarcada dins Ciutats Digitals, rebrà una subvenció de Governació per un import de 470.749 euros.

12:30|.Diputació de Girona (Pujada de Sant Martí, 5)|Girona (El Gironès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presenta Ciutats Digitals 2008-2010 a Girona per promoure l’ús de les noves tecnologies a tot el territori. L'acompanyarà el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.