Sala de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a l'Alt Pirineu i Aran

query_builder   12 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a l'Alt Pirineu i Aran

Governació subvenciona amb 491.000 euros un projecte per millorar l'accés a les TIC a les comarques pirinenques

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Xavier Pont, i per l’alcalde de Tremp, Víctor Orrit, presentarà el programa Ciutats Digitals 2008-2010, impulsat pel Departament a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per promoure l’ús de les noves tecnologies a tot el territori.
 
A l’acte també hi assistiran el director general de Societat de la Informació, Josué Sallent, i el coordinador dels Serveis Territorials de Governació a l’Alt Pirineu i Aran, Josep M. Ardanuy. La presentació, el proper divendres 13 de març a les 12.00 hores, tindrà lloc al Museu Comarcal de Ciències Naturals, a Tremp.
 
Durant l’acte també es presentarà el projecte coordinat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà per millorar l’accés i l’ús de les TIC entre ciutadans i empreses de l’Alt Pirineu i Aran. Aquesta iniciativa, emmarcada dins Ciutats Digitals, rebrà una subvenció de Governació per un import de 491.561 euros.

12:00|.Museu Comarcal de Ciències Naturals (Passeig del Vall, 13)|Tremp (El Pallars Jussà)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà el projecte  Ciutats Digitals 2008-2010 a l’Alt Pirineu i Aran.