Sala de premsa

El Consell Local del Patrimoni de Tarragona es reuneix a la seu dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona

query_builder   12 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Consell Local del Patrimoni de Tarragona es reuneix a la seu dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona

Demà, divendres 13 de març, a les 10:00 hores, es reuniran els membres del Consell Local del Patrimoni de Tarragona per tal de tractar els temes més importants que afecten al patrimoni cultural de la ciutat. És el segon any que l’Ajuntament de Tarragona i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació es reuneixen amb motiu d’aquest consell.  
 
A les 11:30 hores, i un cop finalitzada la reunió, el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Treserras; el director general  del Patrimoni Cultural, Josep Maria Carreté; l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Adam Manyé, comunicaran en roda de premsa els aspectes més rellevants avaluats pel Consell i respondran a les preguntes dels mitjans.

11:30|.Casa de la Generalitat (c. Major, 14)|Tarragona (El Tarragonès)

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, assistirà a la reunió del Consell Local del Patrimoni de Tarragona per tal de tractar els temes més importants que afecten al patrimoni cultural de la ciutat. És el segon any que l’Ajuntament de Tarragona i el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació es reuneixen amb motiu d’aquest consell.  Un cop acabada la reunió, a les 11.30 hores, s'atendrà els mitjans de comunicació.