Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres d'adequació del casal d'avis "El Safareig" de Sant Martí de Tous

query_builder   13 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura les obres d'adequació del casal d'avis "El Safareig" de Sant Martí de Tous

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb 49.819 euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, inaugurarà les obres d’adequació del casal d’avis “El Safareig” de Sant Martí de Tous (Anoia) dissabte, 14 de març. El conseller estarà acompanyat de l’alcalde de Sant Martí de Tous, David Alquézar, i el coordinador dels Serveis Territorials del Departament a la Catalunya Central, Toni Casassas.
 
Amb un pressupost de 55.353 euros, les obres del casal d’avis han estat subvencionades pel Departament de Governació amb 49.819 euros, a través de la Secretaria d’Acció Ciutadana.
 
Abans de la inauguració del casal, a les 12 hores, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, signarà en el Llibre d’Honor del consistori i, a continuació, visitarà diverses obres subvencionades pel Pla únic d’obres i serveis com les places de l’Ajuntament i el casal d’entitats Aldo Martin’s, entre d’altres.
 
D’altra banda, a les 10.30 hores, el conseller Jordi Ausàs, visitarà l’Ajuntament del Bruc, on serà rebut per l’alcaldessa, Maria Josep Aubarell. Després de signar en el Llibre d’Honor, visitarà el museu de l’escalada i les batalles del Bruc.

12:00|.Ajuntament de Sant Martí de Tous (c. de les Escoles, 12)|Sant Martí de Tous (Anoia-Penedès)

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugurarà les obres d’adequació del casal d’avis “El Safareig” de Sant Martí de Tous.