Sala de premsa

El conseller Baltasar presenta un nou sector de 800 habitatges a Santa Perpètua de Mogoda

query_builder   13 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Baltasar presenta un nou sector de 800 habitatges a Santa Perpètua de Mogoda

.
El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i l’alcalde de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), Manuel Ruiz, presentaran demà dissabte, 14 de març, el nou sector residencial de Can Filuà, on hi ha prevista la construcció de 810 habitatges, més de la meitat protegits. L’acte tindrà lloc a les 11 del matí darrere de l’edifici dels 60 pisos de lloguer per a joves que la Generalitat construeix a la prolongació de l’avinguda de Barcelona. Acompanyarà el conseller el director general de Promoció de l’Habitatge, Joaquim Gascó.

11:00|.Nou sector residencial de Can Filuà (c. Salvador Espriu, cantonada av. de Barcelona)|Santa Perpètua de Mogoda (El Vallès Occidental)

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i l’alcalde de Santa Perpètua de Mogoda, Manuel Ruiz, presentaran el nou sector residencial de Can Filuà, on hi ha prevista la construcció de 810 habitatges, més de la meitat protegits. Acompanyarà el conseller el director general de Promoció de l’Habitatge, Joaquim Gascó.