Sala de premsa

Presentació de les actuacions que es faran a Catalunya en aplicació de l'1% cultural en el període 2009-2011

query_builder   13 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de les actuacions que es faran a Catalunya en aplicació de l'1% cultural en el període 2009-2011

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i el de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, signaran dilluns vinent, 16 de març, a les 13 hores, el protocol de col·laboració per a l’execució de l’anomenat 1% cultural en el període 2009-2011.En acabar la signatura, els consellers presentaran en roda de premsa les actuacions i les inversions programades a cada comarca. Acompanyaran els consellers el director general d’Arquitectura i Paisatge, Joan Ganyet, i el director general del Patrimoni Cultural, Josep Maria Carreté.
 
El programa 1% cultural es concreta en protocols de col·laboració entre els departaments de Cultura i Mitjans de Comunicació i de Política Territorial i Obres Públiques, segons els quals el Govern destina l’u per cent de totes les obres que promou a actuacions de conservació, intervenció en centres històrics i restauració del patrimoni arquitectònic i arqueològic, d’acord amb el que preveu la Llei del Patrimoni Cultural Català.

13:00|.Palau Moja. Saló del Vigatà (c. Portaferrissa, 3)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i el de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, signaran el protocol de col·laboració per a l’execució de l’anomenat 1% cultural en el període 2009-2011.En acabar la signatura, els consellers presentaran en roda de premsa les actuacions i les inversions programades a cada comarca. Acompanyaran els consellers el director general d’Arquitectura i Paisatge, Joan Ganyet, i el director general del Patrimoni Cultural, Josep Maria Carreté.