Sala de premsa

Carles Vega inaugura el nou local de l'Associació Salut Mental el Pla d'Urgell de Mollerussa

query_builder   9 octubre 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Carles Vega inaugura el nou local de l'Associació Salut Mental el Pla d'Urgell de Mollerussa

L'entitat atén 30 famílies i 17 persones usuàries
El director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Social i Ciutadania a Lleida, Carles Vega, acompanyat del president de l’Associació Salut Mental el Pla d’Urgell de Mollerussa, Josep Lavín, inaugurarà divendres el nou local de l’entitat. L’acte tindrà lloc a les 19:00 hores a la nova seu de l’associació, al número 14 del carrer Orient.
 
L’Associació Salut Mental el Pla d’Urgell és una entitat que ofereix servei de club social a les persones que a causa d’un trastorn mental tenen dificultats d’inserció social i integració comunitària. La funció del club és ajudar les persones amb trastorn mental a utilitzar les activitats de lleure per millorar la seva salut, independència i qualitat de vida. Actualment l’Associació atén 30 famílies i 17 persones usuàries.
 
Acció Social i Ciutadania ha col·laborat amb l’entitat amb un ajut de 10.000 euros per fer front a part de les despeses de reforma i adequació del nou local. El Departament també ha atorgat una subvenció de 3.000 euros per al manteniment de les activitats de l’entitat i col·labora en el finançament del servei de club social amb un ajut de gairebé 25.000 euros.

19:00|.Carrer Orient 14, baixos|Mollerussa (El Pla d'Urgell)

Carles Vega inaugura el nou local de l’Associació Salut Mental el Pla d’Urgell de Mollerussa