Sala de premsa

El secretari de Cultura inaugura la jornada 'La digitalització de la cultura a Catalunya'

query_builder   17 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari de Cultura inaugura la jornada 'La digitalització de la cultura a Catalunya'

El secretari de Cultura, Eduard Voltas, i el director general de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament de Governació i Administracions Públiques, Josuè Sallent, inauguraran dimecres vinent, 18 de març, la jornada La digitalització de la cultura a Catalunya. L’acte es farà a les 9 hores a l'Auditori de Barcelona, i també hi assistirà la directora general de Cooperació Cultural, Anna Falguera.
 
La jornada està organitzada pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, el Departament de Governació i Administracions Públiques i la Biblioteca de Catalunya.
 
La sessió inclourà la presentació de l'estudi Digitalització de la cultura a Catalunya, a càrrec d’Antoni Rendé de Doctodata; la presentació de projectes de digitalització cultural a Catalunya (Quiosc.cat, Passionàrium, Hemeroteca digital de l’Arxiu Municipal de Girona, Alacarta i Memòria Digital de Catalunya), i la presentació de serveis i productes digitals del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (Museus en línia, la Biblioteca de Catalunya a Europeana i la versió beta del cercador EURECA). Així mateix, la jornada acollirà dues taules rodones: La digitalització i les institucions i La indústria de continguts culturals digitals a Catalunya.  

09:00|.L'Auditori (c. Lepant, 150)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari de Cultura, Eduard Voltas, i el director general de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Josuè Sallent, inauguraran la jornada La digitalització de la cultura a Catalunya. També hi assistirà la directora general de Cooperació Cultural, Anna Falguera.