Sala de premsa

El president de la Generalitat rep dilluns vinent, al Palau, el secretari general d'ICV, Joan Herrera

query_builder   18 maig 2012 12:43

settings_input_antenna Convocatòria

El president de la Generalitat rep dilluns vinent, al Palau, el secretari general d'ICV, Joan Herrera

 
·         En el marc de la roda de contactes que està fent el cap del Govern per tractar del pacte fiscal i de l’actualitat política en general
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, rebrà dilluns vinent, 21 de maig, a les 9 del matí, el secretari general d’ICV, Joan Herrera, en el marc de la roda de contactes que està fent amb els diferents partits polítics per tractar sobre el pacte fiscal i la situació política general. 
 
 
Nota: la trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. En acabar, sobre les 10 hores, el secretari general d’ICV atendrà els mitjans de comunicació a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat. A continuació, també ho farà el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs.

09:00|El president Mas es reuneix amb el secretari general d'ICV, Joan Herrera.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, rebrà el secretari general d’ICV, Joan Herrera, en el marc de la roda de contactes que està fent amb els diferents partits polítics per tractar sobre el pacte fiscal i la situació política general. (La trobada serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici. En acabar, sobre les 10 hores, el secretari general d’ICV atendrà els mitjans de comunicació a la Sala Clavé del Palau de la Generalitat. A continuació, també ho farà el portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs).