Sala de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a la Ribera d'Ebre

query_builder   18 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a la Ribera d'Ebre

Governació subvenciona amb 396.000 euros un projecte per promocionar les noves tecnologies a la zona
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat del president del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, Josep Solé Arnal; el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Josep Lluís Salvadó, i el director dels Serveis Territorials de Governació a l’Ebre, Carles Pasqual, presentarà el programa Ciutats Digitals 2008-2010, impulsat pel Departament a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per promoure l’ús de les noves tecnologies a tot el territori.
 
La presentació de Ciutats Digitals, el proper dijous 19 de març a les 11.30 hores, tindrà lloc a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Aquesta iniciativa per promocionar l’ús de les noves tecnologies a la comarca rebrà una subvenció de Governació per un import de 396.376 euros.
 
Durant l’estada a Móra d’Ebre, el conseller Jordi Ausàs té previst visitar i inaugurar el Centre de Serveis Municipals La Nau i fer una visita institucional a l’Ajuntament de Móra d’Ebre, on serà rebut per l’alcalde, Josep Solé Biosca.

11:30|.Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre (pl. de Sant Roc, s/n)|Móra d'Ebre (La Ribera d'Ebre)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà el projecte Ciutats Digitals 2008-2010 a la Ribera d’Ebre.