Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita l'Ajuntament de Corbera d'Ebre

query_builder   18 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, visita l'Ajuntament de Corbera d'Ebre

Assistirà a la presentació del projecte d'execució de la tercera fase de rehabilitació de l'antiga església de Sant Pere
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà l’Ajuntament de Corbera d’Ebre (Terra Alta) dijous, 19 de març, a les 16 hores. El conseller estarà acompanyat de l’alcalde de Corbera d’Ebre, Sebastià Frixach; el delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Josep Lluís Salvadó, i el director dels Serveis Territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, Carles Pasqual.
 
El conseller Jordi Ausàs assistirà a la presentació del projecte d’execució de la tercera fase de rehabilitació de l’antiga església de Sant Pere. L’objectiu d’aquesta tercera fase és aturar la degradació i aconseguir les màximes garanties de seguretat per arranjar l’espai per a futures visites. A més de les obres d’estabilització, es proposa la construcció d’una coberta, lleugera i transparent, imprescindible per evitar la degradació de l’edifici.
 
Amb un pressupost de 600.000 euros, el projecte pretén conservar l’església, tot mantenint la singularitat de l’edifici. Les intervencions proposades pels arquitectes es realitzaran en cinc àrees: cripta, campanar, nau, cúpules i coberta.
 
Abans de la presentació del projecte de rehabilitació, el conseller Jordi Ausàs visitarà el casal municipal i el poble vell de Corbera d'Ebre, un dels símbols més representatius dels efectes tràgics de la Batalla de l’Ebre i la Guerra Civil espanyola.

16:00|.Ajuntament de Corbera d'Ebre (pl. del doctor Ferran, s/n)|Corbera d'Ebre (La Terra Alta)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, visitarà l’Ajuntament de Corbera d’Ebre.