Sala de premsa

Barcelona seu de les 'Jornades Metropolitan Libraries METLIB' de la Federació Internacional de Biblioteques

query_builder   18 maig 2012 14:49

settings_input_antenna Convocatòria

Barcelona seu de les 'Jornades Metropolitan Libraries METLIB' de la Federació Internacional de Biblioteques

El director general de Promoció i Cooperació Cultural , Jordi Cabré, participarà en la recepció de benvinguda als assistents a la Jornades Metropolitan Libraries METLIB. Aquesta és una secció de la International Federation of Library Associations and Institutions (IFLA). Les jornades tindran lloc a Barcelona del 20 al 25 de maig.
 
L’objectiu del METLIB és ser una plataforma per a les biblioteques de ciutats de més de 400.000 habitants, tot i que també inclou les biblioteques d’algunes àrees geogràfiques àmplies i diverses. Els membres de la secció intercanvien idees i informació sobre una sèrie de temes professionals, entre ells: les xarxes de biblioteques, edificis, automatització, capacitació, investigació, relacions públiques i de serveis per a grups especials.

El tema triat aquest any, a l’entorn del qual es centraran els  debats i les presentacions es “La història interminable: adaptar les biblioteques públiques en una societat canviant”.

19:30|Jornades 'IFLA Metropolitant Libraries METLIB'.Palau Güell (c. Nou de la Rambla, 3)|Barcelona (Barcelonès)

El director general de Promoció i Cooperació Cultural, Jordi Cabré, participarà en la recepció de benvinguda de les "Jornades IFLA Metropolitant Libraries METLIB".