Sala de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya a Reus

query_builder   18 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Ausàs presenta el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya a Reus

El Cesicat és l'ens que ha d'executar les polítiques recollides al Pla de seguretat de la informació a Catalunya, aprovat aquest dimarts pel Govern
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, juntament amb l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, presentarà a Reus el nou Centre de la Seguretat de la Informació de Catalunya, el Cesicat. La seu de l’entitat gestora d’aquest nou organisme s’ubicarà a la capital del Baix Camp. La presentació tindrà lloc el proper dijous 19 de març a les 10 hores a l’ajuntament de Reus.
 
El conseller Jordi Ausàs i l’alcalde explicaran les característiques del nou centre, que compta amb la participació i el suport de l’Ajuntament, la Universitat Rovira i Virgili i les institucions i associacions empresarials del territori. El Cesicat és l’ens que haurà d’executar les polítiques públiques de seguretat recollides al Pla de seguretat de la informació a Catalunya, aprovat aquest dimarts passat pel Consell de Govern de la Generalitat.

10:00|.Ajuntament de Reus (pl. Mercadal, 1)|Reus (El Baix Camp)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, presentaran el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (Cesicat). També hi assistirà el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté.