Sala de premsa

Presentació de la campanya de recollida de petits aparells elèctrics i electrònics a centres comercials

query_builder   18 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la campanya de recollida de petits aparells elèctrics i electrònics a centres comercials

.
La Directora de l’Agència de Residus de Catalunya, Genoveva Català, i el director general de la Fundació Ecotic, Joan Riba, presentaran demà dijous als mitjans de comunicació la campanya “Suma els RAEEs al reciclatge”, una iniciativa que es duu a terme per primer cop a Catalunya.
 
Es tracta d’una campanya de sensibilització ambiental que té per objectiu fomentar la recollida selectiva dels residus de petits aparells elèctrics i electrònics, donat que gran part d’aquests productes no arriben a les deixalleries quan deixen de ser útils.
 
Per aquest motiu l’acció principal de la campanya consisteix a apropar el punt de recollida als usuaris, mitjançant la instal·lació de contenidors específics als aparcaments de centres comercials.

Punt de trobada: vestíbul de L’Illa Diagonal (c/ de Constança - Déu i Mata, davant del Supermercat Caprabo). Al costat de les escales d’accés a l’aparcament.

13:00|.Vestíbul de L'Illa Diagonal (c. de Constança - Déu i Mata)|Barcelona (El Barcelonès)

La directora de l’Agència de Residus de Catalunya, Genoveva Català, i el director general de la Fundació Ecotic, Joan Riba, presentaran la campanya “Suma els RAEEs al reciclatge”, una iniciativa que es duu a terme per primer cop a Catalunya.