Sala de premsa

Lloret de Mar acull el darrer espectacle de la gira de Mirando a Yukali, d'Alba Sarraute i Cia

query_builder   10 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Lloret de Mar acull el darrer espectacle de la gira de Mirando a Yukali, d'Alba Sarraute i Cia

Promoguda amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
El proper divendres 20 de març serà el darrer dia que l’espectacle d’humor i circ d’Alba Sarraute i Cia. Mirando a Yukali  estarà de gira amb el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació. L’espectacle va iniciar la seva itinerància a Arenys de Mar el passat mes de febrer i després de passar per Sant Feliu de Llobregat acabarà la seva gira a l’Espai XXS - Casal de l’Obrera de Lloret de Mar.
 
Aquest és el primer espectacle de la pallassa Alba Sarraute. Mirando a Yukali s'inspira en la recerca de l'essència en els indígenes de l'Amazònia, en la natura verge i destruïda. En el seu show, la pallassa Alba Sarraute fon tècniques circenses i cabareteres per articular textos de Miguel Hernández, Koltés, Rousseau, Saint-Exupéry o Baricco en un discurs profundament humà i universal que no respon a cap pregunta.
 
Emmarcada dins del projecte Cultura en Gira, aquesta gira respon a l’objectiu del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de difondre noves propostes d’arts escèniques amb la finalitat d’apropar-les al públic d’arreu de Catalunya.

21:00|.Espai XXS - Casal de l'Obrera. Av. Vila de Tossa, 1|Lloret de Mar (La Selva)

Lloret de Mar acull el darrer espectacle de la gira de Mirando a Yukali, d’Alba Sarraute i Cia