Sala de premsa

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a Sant Feliu de Llobregat

query_builder   19 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Jordi Ausàs presenta el programa Ciutats Digitals a Sant Feliu de Llobregat

Governació subvenciona amb 441.000 euros un centre de referència local i comarcal en noves tecnologies
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), Juan Antonio Vázquez, presentarà el programa Ciutats Digitals 2008-2010, impulsat pel Departament a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació per promoure l’ús de les noves tecnologies a tot el territori. També hi assistiran la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel, i el director general de Societat de la Informació, Josué Sallent
 
La presentació de Ciutats Digitals, el proper divendres 20 de març a les 12.10 hores, tindrà lloc al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat. Aquesta iniciativa per promocionar l’ús de les noves tecnologies a la localitat del Baix Llobregat rebrà una subvenció de Governació per un import de 441.843 euros.
 
Abans que comenci la presentació, el conseller Jordi Ausàs farà una visita institucional a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, on es reunirà amb membres del consistori i signarà el llibre d’honor.

12:10|.Palau Falguera (c. de Falguera, 2-4)|Sant Feliu de Llobregat (El Baix Llobregat)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, presentarà el programa Ciutats Digitals 2008-2010 a Sant Feliu de Llobregat. L'acompanyarà la delegada del Govern a Barcelona, Carme San Miguel.