Sala de premsa

Presentació de la campanya de neteja dels boscos a Girona

query_builder   19 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la campanya de neteja dels boscos a Girona

.
 
El secretari general del Departament de Medi Ambient i Habitatge, Eduard Pallejà, el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, el director de Serveis Territorials del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Marc Vidal, i el director dels Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge a Girona, Emili Santos, seran demà divendres, 20 de març, a la Garrotxa per visitar els treballs que estan realitzant les brigades forestals per restablir els desperfectes forestals ocasionats per les nevades. A la Garrotxa, el temporal de neu va afectar més de 16.000 hectàrees forestals.
 
El Govern de la Generalitat ha contractat 1.000 persones en l’atur per netejar la superfície forestal del país afectada pels temporals de neu i vent. Aquestes persones han realitzat un període de formació que ha inclòs, entre d’altres aspectes, indicacions bàsiques en matèria de seguretat i prevenció de riscos laborals, informació cartogràfica i descripció de cadascuna de les tasques que han de realitzar en les zones a què se’ls ha adscrit.
 
A les 10.30h, a la seu del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa de Can Jordà, es farà la presentació  de la campanya de neteja dels boscos a la demarcació de Girona i es visitarà una colla que està treballant en l’arranjament dels itineraris a peu del Parc i l’obertura de pistes forestals. La visita continuarà cap al PEIN de l’Alta Garrotxa, al terme municipal de Montagut.
 
 
 

10:30|.Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Can Jordà (ctra. d'Olot a Santa Pau, km 4,5)|Santa Pau (La Garrotxa)

El secretari general de Medi Ambient i Habitatge, Eduard Pallejà, presentarà la campanya de neteja de boscos a Girona. L'acompanyarà el delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy.