Sala de premsa

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Palau d'Esports de Vielha e Mijaran

query_builder   20 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura el Palau d'Esports de Vielha e Mijaran

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha subvencionat les obres amb 450.000 euros
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde de Vielha e Mijaran, José Calbetó, inaugurarà el Palau d’Esports de Vielha e Mijaran (Val d’Aran) dissabte, 21 de març, a les 12 hores. A l’acte també assistirà el síndic d’Aran, Francés Boya, i la delegada territorial d’Esports del Govern a Lleida, Núria Ramon.
 
El Departament de Governació i Administracions Públiques ha finançat les obres d’aquest pavelló poliesportiu amb 450.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Situat a costat del palau de gel, el nou pavelló doble disposa de 2.660 metres quadrats de superfície total construïda i de més de 2.200 metres quadrats de zona enjardinada exterior. L’aforament màxim a les grades és de 200 persones.
 
Abans de la inauguració, a les 11.30 hores, el conseller de Governació, Jordi Ausàs, visitarà l’Oficina de l’Occità i es reunirà amb el director, Jusèp Loís Sans.

12:00|.Palau d'Esports (av. del Garona, 35)|Vielha e Mijaran (Era Val d'Aran)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, acompanyat de l’alcalde de Vielha e Mijaran, José Calbetó, inaugurarà el Palau d’Esports de Vielha e Mijaran.