Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura les obres de rehabilitació de la Cooperativa de Llanars

query_builder   20 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, inaugura les obres de rehabilitació de la Cooperativa de Llanars

El Departament de Governació i Administracions Públiques ha atorgat aquest any més de 3,7 milions d'euros per a obres al Ripollès
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, inaugurarà les obres de rehabilitació de l’edifici de la Cooperativa de Llanars (Ripollès) dissabte, 21 de març, a les 12 hores.
 
Abans, el director general Carles Bassaganya serà rebut per l’alcalde de Llanars, Esteve Costa, i altres membres de la corporació local. A l’acte d’inauguració també assistiran el vicepresident de la Diputació de Girona, Pere Trias, i la directora dels Serveis Territorials a Girona, Mireia Mata.
 
L’Ajuntament ha rehabilitat l’edifici de la Cooperativa per crear nous locals i espais per les entitats locals. Les obres han permès crear un magatzem a la planta semisoterrània, i refer els fonaments de l’edifici, les distribucions i els acabats interiors i exteriors. També s’hi ha instal·lat un ascensor, calefacció i l’evacuació d’aigua i fums. Amb un pressupost de 204.383 euros, les obres han estat finançades pel Departament de Governació i Administracions Públiques, a través del PUOSC; per la Diputació de Girona i per l’Ajuntament de Llanars.
 
El Departament de Governació i Administracions Públiques ha atorgat aquest any més de 3,7 milions d’euros per a obres al Ripollès, a través del PUOSC.

12:00|.Cooperativa (c. de la Font)|Llanars (El Ripollès)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, inaugurarà les obres de rehabilitació de l’edifici de la Cooperativa de Llanars.