Sala de premsa

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita el municipi de Tàrrega

query_builder   23 març 2009 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visita el municipi de Tàrrega

Visitarà les obres de millora de l'antiga N-II, finançades pel Departament de Governació amb 650.000 euros, i l'antiga fàbrica de Cal Trepat
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol, visitarà el municipi de Tàrrega (Urgell), demà dimarts, 24 de març.
 
A les 11 hores, després de la reunió amb l’alcalde de Tàrrega, Joan Amezaga, visitarà els treballs de millora del tram central de l’avinguda de Catalunya, dins l’antiga travessia de la N-II al seu pas per l’interior de Tàrrega, on atendrà els mitjans de comunicació. El Departament de Governació ha subvencionat aquestes obres amb 650.000 euros del Pla únic d’obres i serveis (PUOSC). Amb aquest projecte és transformarà el que encara és una carretera en un carrer integrat a la ciutat, potenciant el seu caràcter d’eix comercial i cívic.
 
Posteriorment, el director general d'Administració Local, Carles Bassaganya, visitarà l’antiga fàbrica de Cal Trepat que serà reconvertida en un museu de la maquinària agrícola i industrial. Tant les seves naus, d’estil modernista, com la maquinària industrial de les cadenes de muntatge es troben en perfecte estat de conservació i són un patrimoni molt valuós. Amb un pressupost de 953.385 euros, aquesta actuació es finançarà amb 476.692 euros del PUOSC i té presentades dues sol·licituds del Fons europeu de desenvolupament regional (Feder).
 
D’altra banda, a les 12.30 hores, es reunirà amb l’alcalde de Ciutadilla, Òscar Martínez, i, després de signar en el Llibre d'Honor, visitarà el municipi.

11:00|.Tram central de l'avinguda de Catalunya|Tàrrega (L' Urgell)

El director general d’Administració Local, Carles Bassaganya, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Tomàs Pujol, visitarà Tàrrega.